HATAY / ALTINÖZÜ - Tepehan İlkokulu

Etiket Sonuçları: tören

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni ve aziz şehitlerimizi anmak üzere okulumuz öğretmenlerinden Meryem Ceylan'ın önderliğinde anma programı düzenledik. Yoğun emeklerle hazırlanan gösterilerle dönemin ruhunu ve milli bilincini öğrencilere aktarmak amaçlandı. Program içeriği şarkılardan, oratoryolardan, şiirlerden oluştu. Yoğun emeklerinden ötürü öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ !

Mrt

Tepehan İlkokulu, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü programını konuşmalar, şiirler ve anlatılarla gerçekleştirdi. Okulumuz öğretmenlerinden Burak Akyıldız'ın etkileyici sunumuyla program coşkulu geçti. Programa hazırlanan öğrenciler ve onlara önderlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında aramızdan ayrıldığından beri onun ismini, anısını, mirasını, gelecek umutlarını, isteklerini bir kez daha hatırlatmak adına sınıflarımızda ve okul meydanlarımızda onu gururla anıyoruz. Anıyoruz ve onu arıyoruz. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğimize ant içeriz! Sonsuz saygı, minnet ve özlemle...